Tom Cruise privatni avion poslao na drugi kraj svijeta zbog slatkog razloga

Piše: Redakcija

Glumac Tom Cruise poslao je svoj privatni avion da mu dostavi 300 božićnih kolača. Tom, koji je s ekipom filma u Velikoj Britaniji, svoj avion je poslao u 8800 kilometara udaljeni Los Angeles kako bi mu donio kolače iz njegove najdraže pekare.

– Tom je htio počastiti svoju ekipu filma “Nemoguća misija” za Božić je odlučio je da su kolači iz Los Angelesa jedina opcija, kažu izvori bliski glumcu. Izvor dodaje kako je naručio posebne kolače po koje je onda poslao avion. Sve se čini previše ekstravagantno, no Cruise je inače velikodušan stoga ne čudi da je htio napraviti nešto posebno za ekipu s kojom se svakodnevno druži već nekoliko mjeseci, tvrdi izvor za The Sun.

Već od ranije je poznato kako slavni glumac šalje kolegama i prijateljima kolače u vrijeme Božića. Kako pišu američki mediji, Tom inače iz jedne pekare u Woodland Hillsu redovno naručuje kolač s kokosom i bijelom čokoladom koji obožava.

Kristen Dunst, s kojom je glumio u filmu “Intervju s vampirom”, jednom je prilikom rekla u intervjuu kako joj glumac svakoga Božića pošalje kolač.

– Kod kuće taj poklon zovemo kolač Cruise. To je jednostavna torta od kokosa, ali ujedno i najbolja koju sam ikada okusila, rekla je glumica.

Sam glumac komentirao je kako obožava taj kolač, ali zbog šećera ga ne jede dok se priprema za nove filmove. Umjesto toga, pošalje ga dragim ljudima kako bi oni mogli uživati.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti