Oluja u raju: Jennifer Lopez ljuta na Bena Afflecka zbog izjava o bivšoj ženi

Piše: Redakcija

Ben Affleck je nedavno dao neugodan komentar o svojoj bivšoj supruzi Jennifer Garner. Glumac je rekao da je razlog razvoda sa njegovom bivšom suprugom bio zbog alkoholizma. Ova Affleckova izjava veoma je naljutila njegovu sadašnju voljenu Jennifer Lopez. Prema izvoru, Lopez je bila ljuta na Bena.

„Veoma je ljuta, jer se njegove riječi odnose i na nju, jer izlazi sa njim. Ona ne želi da bude uvučena u ovo. Jen je izlazila sa Garner: pokušavala je da bolje upozna nju i Benovu djecu. Zbog toga je sa njene strane ova izjava Bena bila vrlo nepromišljena“, rekao je insajder.

Napominjemo da je u isto vrijeme i sam Affleck izjavio da su njegove riječi izvučene iz konteksta. Prema njegovim riječima, nikada ne bi govorio loše o ženi koja mu je rodila decu.

Izvor: Zenskimagazin.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti