On je najveća ljubav Nede Ukraden: Stariji 14 godina i rodila mu je kćerku

Piše: Redakcija

Neda Ukraden rijetko govori o privatnom životu, a sada se šuška da je uplovila u romansu sa Zoranom Mokom Slavnićem.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji na televiziji,  otkrila je da je savršeni tip njenog muškarca šarmantan, obrazovan i zabavan čovjek.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

Pjevačica inače ima jednu kćerku Jelenu, koju je dobila u braku sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom.

Njihova ljubav je trajala 10 godina, a onda je uslijedio razvod. Nedin bivši suprug je preminuo prije 8 godina, a pjevačica je jednom prilikom otkrila da li bi ponovo mogla da stane na ludi kamen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

– Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, vidjela sam, nije mi išlo, shvatila sam negdje da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesretna. U počerku su svi puni razumijevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše – rekla je Neda u emisiji “Magazin IN” 2019. godine i dodala:

– Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Riječ je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava.

Podsjetimo, Neda i Milan su se upoznali kada je pjevačica imala 18 godina, a on je bio 14 godina stariji od nje. U braku su dobili ćerku Jelenu, od koje je pjevačica dobila troje unučadi.

Izvor: Nportal.rs

 

 

Pročitajte još