Dosadili su vam klasični praznični filmovi? Donosimo listu novih o kojima se najviše priča

Piše: Redakcija

Božićni i novogodišnji praznici nezamislivi su bez prazničnih filmova, a uz klasike poput “Sam u kući” i “Najluđi Božić”, svako voli pogledati i nešto novo.

I ove, kao i svake godine, objavljeno je puno novih filmova blagdanske tematike, a mi smo izdvojili one o kojima se najviše priča. Provjerite jeste li ih pogledali sve:

Love Hard

Glavnu ulogu u ovoj Netflixovoj romantičnoj komediji igra Nina Dobrev, a priča prati djevojku koja preko aplikacije za spojeve napokon upoznaje “onog pravog”. No kada konačno dođe vrijeme za upoznavanje, ispostavi se da se on cijelo vrijeme krivo predstavljao, a sve se to odvija u vrijeme praznika.

A Boy Called Christmas

Čarobna priča o odrastanju Djeda Mraza ispričana kroz jednu od njegovih avantura idealan je odabir za ljubitelje nostalgičnih blagdanskih filmova. I ovaj film dostupan je na Netflixu koji je ove godine pripremio mnoštvo blagdanskih poslastica.

Single All the Way

Klasična blagdanska romantična komedija s malenim obratom u kojoj glavni lik za blagdane odvede doma najboljeg prijatelja i predstavlja ga kao svojeg dečka, jer mu je dosadilo pregovaranje porodice zbog toga što je sam. Film možete pogledati na streaming servisu Netflix.

Father Christmas Is Back

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti