Amra Džeko pokazala šta se krije iza njene i Edinove savršene fotografije sa zimovanja

Piše: S.P.

Poznati fudbaler Edin Džeko je sa svojom porodicom i prijateljima odlučio da odmor provede italijanskom Ortiseiju gdje uveliko traje zimska sezona, te je savršeno mjesto za sve one koji vole zimske sportove.

Edinova supruga Amra svakodnevno objavljuje fotografije sa skijališta i pokazuje koliko uživa da skija, a društvo joj prave i njihova djeca Una i Dani koji su također odlični u skijanju.

Manekenka je danas na Instagramu podijelila idiličnu fotografiju na kojoj zajedno poziraju, ali i otkrila šta se krije u pozadini.

Prva od dvije fotografije koje je Amra objavila prikazuje Edina kako je drži u naručju dok nasmijani poziraju na snijegu.

Druga fotografija ipak pokazuje da nije sve tako idilično, na njoj Edin i dalje drži suprugu u naručju, ali po izrazu lica i položaju u kojem se nalazi jasno se vidi da to nije lak zadatak.

Pored njihove porodice na odmoru s njima su i bliži prijatelji koji također uživaju u ovom prelijepom italijanskom gradiću. Fotografije sa skijališta od njih viđamo svaki dan, ali interesantno je da na njima nema Džeke.

Džeko se na fotografijama pojavljuje u “casual” stilu i ne možemo ga vidjeti na skijama, a za to postoji itekako dobar razlog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Merima Dzeko (@las_meras)

Naime, Dijamantu je zabranjeno skijanje sve dok aktivno igra fudbal jer klubovi u svojim ugovorima stave klauzule da igrači ne smiju da se bave stvarima zbog kojih mogu zadobiti neke povrede.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Mandzic (@tamara_mandzic)

Pročitajte još