Ashley Graham pozirala potpuno naga u visokoj trudnoći

Piše: S.P.

Ashley Graham ponovno je servirala golišavi sadržaj na društvenim mrežama .Ona je najpoznatiji plus size model na svijetu, a svoje atribute ponosno pokazuje pred cijelim svijetom. Zahvaljujući društvenim mrežama postala je svjetski popularna zvijezda.

U septembru ove godine otkrila je kako s dugogodišnjim suprugom Justinom Ervinom čeka blizance, a sa svojim pratiteljima svakodnevno dijeli fotografije na kojima pokazuje trudnički stomak.

Ovaj put otišla je korak dalje, pa je pozirala potpuno gola. Bujne grudi prekrila je rukama, a s obzirom na to da je u visokom stepenu trudnoće, stomak je stavljen u prvi plan, a na njemu su iscrtani blizanci koje manekenka očekuje.

Iako godinama ima punu podršku vjernih obožavatelja koji često komentiraju kako im je velika inspiracija, a pozitivnim komentarima pridružuju se i svjetske zvijezde među kojima su Naomi Campbell, Christy Turlington, Helena Christensen, Lily Aldridge i Gigi Hadid, Ashley se godinama bori i s negativnim komentarima.

No, ipak se čini da njeni pratitelji vole sadržaj koji dijeli, a dokaz tome su lajkovi koje dobija, posljednja objava ima ih preko 670 hiljada.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti