Ni George Clooney više ne može pobjeći godinama: Nove fotografije pokazuju koliko je glumac ostario

Piše: Redakcija

George Clooney nekada je bio veliki zavodnik, a onda je upoznao fatalnu advokaticu Amal koja ga je osvojila već pri prvom susretu.

George Clooney prema mišljenjima mnogih žena jedan od najpoželjnijih muškaraca u Hollywoodu. Glumac danas ima 60 godina, a od 2014. godine je u sretnom braku s uspješnom Amal Clooney. Par ima i blizance Alexandera i Ellu, a Clooney je često otvoreno govorio kako ga očinstvo u tim godinama jako umara. Naime, George je postao tata tek prije četiri godine…

Posljednje fotografije glumca iz Australije sa seta filma ‘Ticket To Paradise’ itekako idu tome u prilog jer su se mnogi složili da, iako George još uvijek ima ‘ono nešto’, ostario je dosta naglo. Danas ima potpuno sijedu bradu i kosu, a tu je i trbuščić koji se itekako vidio ispod majice.

Prije Amal, glumac je bio u braku s kolegicom Talijom Balsam od 1989. do 1993. godine te se nakon razvoda zakleo kako više nikad neće stati pred oltar.

Kroz godine je ljubio razne ljepotice, bio u dužim vezama, no niti jednoj nije pošlo za rukom promijeniti mu mišljenje o braku. Sve do Amal, žene koja po ničemu nije ovisila o njemu.

Uspješna advokatica zaludjela ga je pri prvom susretu u njegovoj vili na jezeru Como, a upoznao ih je zajednički prijatelj. Opisao ju je kao ‘najneobičniju, najpametniju, najbriljantniju i najljepšu ženu’ koju je ikad upoznao. Za svoje bivše partnerice je pak istaknuo kako im je bolje da im je bivši.

– Nisam se htio ženiti, nisam htio imati djecu. A onda je ovo izvanredno ljudsko biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio. I od trenutka kad sam je upoznao, znao sam da će sve biti drugačije. Izašao sam s jako puno lijepih, pametnih i talentiranih žena. Ali postoji neko poseban za tebe. To je za mene bila Amal. Ono što sam na početku osjetio s njom, ona iskra, do tada nisam doživio, rekao je glumac jednom prilikom.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti