Lejla Filipović uživa s porodicom na odmoru, otkrila i koju su destinaciju odabrali

Piše: Redakcija

Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović (44) na svom je Instagramu otkrila gdje je otišla na odmor sa suprugom Tarikom te sinovima.

Objavila je nekoliko fotografija iz Istanbula, a na jednoj od njih nasmiješena pozira sa suprugom. Porodica je sudeći po fotkama i videima obišla sve znamenitosti glavnoga grada Turske, no nisu otkrili koliko će ostati u toj zemlji.

Lejla inače slovi kao jedna od najljepših Hrvatica i 23 godine otkako je okrunjena titulom Miss Hrvatske, a na Instagramu redom dobiva samo komplimente na račun izgleda. Prije nekoliko sedmica je za In Magazin otkrila kako uspijeva izgledati poput djevojčice.

– Ja za sada zaista nemam problem s godinama, ne krijem ih, cilj mi je da dostojanstveno starim. Što se tiče fizičkog izgleda imamo dobru genetiku, kad vidim svoju mamu koja ima 77 godina, nadam se da ću stariti kao ona samo da zdravlje bude dobro, ispričala je.

Podsjetimo, Lejla i Tarik Filipović u braku su 14 godina, a sretni par zajedno je dobio sina Armana. Skupa odgajaju i sina Dinu, kojeg je ona dobila u prvom braku s Dinom Majolijem.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još