Dva turska glumca na listi najprivlačnijih muškaraca u 2021. godini

Piše: Redakcija

Među najljepšim muškarcima na svijetu našli su se turski glumci Can Yaman i Baris Murat Yagci.

O Canu Yamanu se gotovo sve zna. U pitanju je glumac koji se proslavio ulogom u seriji Erkenci Kus. Prošle godine je još jednom pokazao svoj glumački talenat u seriji Bay Yanlis / Gospodin Pogrešni. Yaman je neko ko mnogo vremena provodi u treningu, pa se ne libi da svoje tijelo često javno pokaže, najčešće fotografijama na društvenim mrežama.

U toku ove godine bio je meta napisa zbog veze sa voditeljicom Diletom Leotom, sa kojom je prema nekim informacijama bio u „dogovorenoj vezi“ po dolasku u Italiju. Ovaj turski glumac je odlučio da svoju karijeru dalje gradi upravo u Italiji gde i trenutno radi na projektu Purpurna kao more.

Baris Murat Yagci je manje poznat, ali ništa manje atraktivan turski glumac. Baris se ističe visinom od čak 199 centimetara! Ovaj glumac se i profesionalno bavio košarkom i igrao u ekipi Efes Pilsen.

U svojoj dosadašnjoj glumačkoj karijeri se pojavio u četiri projekta. Posljednju ulogu imao je u filmu Sosyetik gelin gdje je glumio Demira. Prije toga glumio je u serijama Sevkat Yerimdar, Kiralik Ask i projektu Figuran. Najavljen je i kao član rijatilija Survivor 2022 All Star, koji počinje uskoro.

Izvor: tvexposed.net

(S.P.)

Pročitajte još