Maid Hećimović s porodicom uživa u ljepotama Splita

Piše: S.P.

Poznati, vedri i šarmantni bh. pjevač Maid Hećimović srca publike širom naše regije osvojio je kada se pojavio kao takmičar, prvo u muzičkom takmičenju „Zvijezda možeš biti ti“, a potom u regionalnom muzičkom showu „X faktor Adria“.

Na društvenim mrežama pjevač je vrlo aktivan i nerijetko sa svojim pratiteljima dijeli fotografije iz svoje svakodnevice, a ponekom fotografijom se prisjeti i svog djetinjstva.

Prije nekoliko dana na Instagramu su otkrili da će njihova porodica postati bogatija za dva nova člana. Sa suprugom Ajlom pjevač očekuje blizance, a već imaju dvogodišnjeg sina Rayana.

Tako je ova mala porodica odlučila novogodišnje praznike dočekati u Splitu, pa su i te trenutke podijelili na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maid hecimovic (@maidhecimovic)

U Splitu Hećimovići uživaju u sunčanom vremenu i ugodnoj atmosferi ovog toplog i divnog grada, koji sve posjetitelje dočeka širom otvorenih ruku i prigrli ih kao svoje stanovnike.

– Život je lijep, napisao je pjevač uz jednu fotografiju koju je objavio.

S pratiteljima je kroz Instagram story podijelio još nekoliko fotografija iz Splita, na kojima se čini da najviše uživa dvogodišnji Rayan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti