Čeka li bivša partnerica Elona Muska njihovo drugo dijete? Objavom je zaintrigirala svijet

Piše: Redakcija

Elon Musk i Grimes ostali su živjeti zajedno i nakon ljubavnog kraha, a sada se mnogi pitaju jesu li u tajnosti i obnovili odnose

Osoba godine prema izboru magazina ‘Time’, Elon Musk, s bivšom partnericom navodno čeka njihovo drugo dijete. Fanovi muzičarke i umjetnice Grimes uvjereni su da je objavom na Instagramu najavila drugu trudnoću pa se pitaju čeka li bivši par još jedno dijete. Iako se nije oglasila, Grimes je objavila fotografiju na kojoj ima poveći trudnički stomak, a budući da je na taj način objavila i da čeka prvo dijete, mnogi se pitaju stiže li prinova.

“Kraljica je trudna”, “Opet si trudna?” – uputili su fanovi 33-godišnjoj umjetnici niz pitanja, no ona na njih nije odgovarala.

Njena objava neodoljivo podsjeća na objavu prve trudnoće, iz koje je dobila dječaka neobičnog imena. Ona i Elon Musk odlučili su malenog nazvati X Æ A-12. Iako njihova romansa nije potrajala te su tokom 2021. prekinuli, Grimes i Elon ostali su u dobrim odnosima te i dalje žive zajedno. “Polurazdvojeni smo, ali se i dalje volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima”, rekao je Musk nakon njihovog prekida.

NEW YORK, NEW YORK – DECEMBER 13: Elon Musk and son X Æ A-12 on stage TIME Person of the Year on December 13, 2021 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images for TIME)

Iako su prekinuli, Grimes i Elon i dalje žive zajedno pa se mnogi pitaju jesu li obnovili ljubav te je li takva odluka rezultirala drugim djetetom.

Musk, podsjetimo, iza sebe ima prilično buran privatni život. U prvi brak ušao je 2000. godine, kada se vjenčao s Justine Wilson, s kojom je tokom godina braka dobio petero djece, i to nakon što im je prvo dijete iznenada preminulo. Par se upoznao tokom studija, a brak nije potrajao.

Poslije Justine, Elon je ušao u vezu s glumicom Talulah Riley. Vjenčali su se dvaput. Prvi put 2010. godine, no tada je brak završio nakon svega dvije godine. Već 2013. odlučili su ljubavi dati novu šansu. Tada su potrajali tri godine, brak je definitivno završio 2016.

Nakon što je pukla ljubav s glumicom, Elon je sreću pronašao uz njezinu poznatiju kolegicu. Ljubav s fatalnom Amber Heard trajala je oko godinu dana, a medijima su bili posebno zanimljivi. Iako njihova ljubav nije potrajala, ostali su u dobrim odnosima i nakon prekida. Otad je Musk povezan s Grimes – ženom s kojom je dobio svoje šesto, a možda čeka i sedmo dijete.

 

Izvor: Rtl.tabloid.hr

Pročitajte još