Šuškalo se o raspadu, a članice grupe Hurricane otkrile da u 2022. žele imati trostruko vjenčanje

Piše: Redakcija

Srbijanska grupa Hurricane, koju čine Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, pokorila je regiju nakon nastupa na Eurosongu 2021. godine, a djevojkama od tada popularnost neprestano raste.

Medijima ne promiče nijedan njihov novi potez pa se neko vrijeme šuškalo i da su pred raspadom, jer je Ksenija s Instagrama obrisala zajedničke fotografije, no sada su potvrdile da je to daleko od istine.

Djevojke su u novom intervjuu otkrile da su toliko bliske da im je jedna od najvećih želja za ovu godinu zajedničko trostruko vjenčanje, a već su razradile i detaljan plan.

– Ivana, Ksenija i ja želimo se udati u 2022. godini. Napravit ćemo svadbu u isto vrijeme. To bi bio spektakl. Zamislite kako bi izgledali svi ti uzvanici na jednom mjestu. Koliko bismo gostiju imale, mogle bismo ih lagano sve pozvati da dođu u Arenu i tu napravimo svadbu i koncert u isto vrijeme. Ali svi moraju donijeti poklone, posebno koverte. Pored svadbe, želja nam je i koncert u Areni, ispričala je Sanja za Blic.rs.

Ksenija je pritom napomenula kako je već četiri godine u skladnoj vezi sa Nikolom Todorovićem te je negirala glasine o romansi s tri godine mlađim glumcem Pavlom Mensurom koje su se pojavile pred kraj prošle godine.

– Pavla znam i moji roditelji su dobri s njegovim roditeljima, možda su nas zato i sve vrijeme povezivali u medijima. Imam dobro mišljenje o njemu, ali između nas ništa nije bilo, istaknula je.

Njene kolegice iz grupe s druge strane poriču da su u ikakvim vezama, iako ih se obje povezuje s poznatim srbijanskim sportašima. Za Ivanu se već neko vrijeme šuška da ljubi košarkaša Crvene zvezde Maika Zirbesa, a glasine je dodatno rasplamsala dolaskom na jednu od njegovih utakmica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HURRICANE (@hurricane_official)

– Sportski sam tip i ranije sam išla na utakmice. Nemam ništa s Maikom i pobjedom Crvene zvezde. Čestitala sam na pobjedi i podržala momke. To je to što se tiče priča da smo u vezi Maik i ja, kazala je Ivana.

Sanja je pak negirala glasine o vezi s nogometašem Nemanjom Gudeljom.

– Nemanja i ja smo bliski, ali nismo u vezi. Komentiramo jedno drugom slike, lajkamo se međusobno, ali mi svi iz grupe volimo porodicu Gudelj, komentirala je Sanja, a djevojke su se pohvalila i kako sve ljubavne probleme rješavaju zajedno te da su jedna drugoj najveća podrška.

Podsjetimo, grupa Hurricane na ovogodišnjem Eurosongu predstavljala je Srbiju s pjesmom “Loco loco”, a djevojke su takmičanje  završile na 15. mjestu.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti