Razvod koji je trajao 10 godina: Schwarzenegger napokon single

Piše: Redakcija

Nakon dugog pravnog procesa, poznati glumac Arnold Schwarzenegger razveo se od dugogodišnje supruge Marie Shriver. Naime, njih dvoje su papire za razvod podnijeli još prije deset godina.

Bivši partneri objavili su u javnost da se razvode nakon 25 godina braka u maju 2011. godine. Njihov razvod finalizirao je privatni sudija, a cijeli proces potrajao je najviše zbog podjele imovine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver upoznali su se 1977., a vjenčali deset godina kasnije. Zajedno imaju četvero djece. Papire za razvod podnijela je Maria Shriveru junu 2011. zbog nepomirljivih razlika, a nedugo nakon toga Arnold Schwarzenegger objavio je da je postao otac djeteta sa dugogodišnjim članom njihovog kućnog osoblja.

Izvor: redportal.rs

(I.J.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti