Evo šta se desilo u domu Karleuše i Duška prije nego što je Jelena pozvala policiju

Piše: Redakcija

Duško Tošić ošamario Jelenu Karleušu – udarna je vijest jučerašnjeg dana, a navodno se sve odigralo u njihovom porodičnom domu na Dedinju.

Kako je saznao srbijanski “Kurir” , Duško i Jelena, kao i svjedoci, biće saslušani u policijskoj stanici “Savski venac”, kod dežurnog zamjenika tužioca, a pjevačica ne želi da priča sa policijom niti da podnese prijavu protiv supruga.

Ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića | Celebrity

Također, kako je odlučeno u Prvom javnom tužilaštvu, Tošić će biti saslušan.

– Dežurni zamjenik javnog tužioca je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svjedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procjena rizika o eventualnom nasilju u porodici – saopštilo je tužilaštvo, prenosi Tanjug.

Prije nego što se nemili događaj navodno dogodio, Jelena je bila na grobu svoje majke Divne, kao i svaki dan, te se potom vratila kući na porodični ručak sa prijateljima i rodbinom. Tokom Božićnog ručka supružnici su se, navodno, žestoko posvađali što je kulminiralo time što je Jelenu Duško pljunuo u lice i udario pred svima.

Duško Tošić dobio zabranu prilaska Jeleni Karleuši

Pojedini prijatelji bliski paru, tvrde da ovo nije prvi put da dolazi do nemilih scena u njihovom domu, te da je Jelena godinama pokušavala da zataška probleme u braku.

Nakon što je saslušan, Dušku Tošiću izrečena je Hitna mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa Jelenom u trajanju od 48 sati, prenose mediji, a tužilaštvo će odlučiti da li će se produžiti.

Za sada, ni pjevačica ni fudbaler se nisu oglašavali za medije.

Izvor: Story.rs

(L. M.)

 

Pročitajte još