Zaručili se Megan Fox i Machine Gun Kelly: I onda smo jedno drugom pili krv

Piše: Redakcija

Machine Gun Kelly zakleo da se nikada neće zaljubiti, ali onda se pojavila Megan Fox i sve što je pričao palo je u vodu.

Naime, roker je toliko zaljubljen da je odlučio zaprositi glumicu. Pitanje je postavio 11. januara, otkrila je Megan na Instagramu.

-U julu 2020. sjedili smo ispod ovog stabla. Tražili smo magiju… Bili smo svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom periodu. Nesvjesni posla i odricanja koje će odnos zahtijevati od nas, ali opijeni ljubavlju. I karma…- napisala je uz video romantične prosidbe.

Zvijezda Transformersa je nastavila:

-Nekako godinu i pol kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam ikada mogla zamisliti, zamolio me je da se udam za njega. I baš kao u svakom životu prije ovog, i kao u svaki život koji će ga slijediti, rekla sam da.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Megan, u svom stilu je otkrila: „…i onda smo jedno drugom pili krv.“

Macine Gun Kelly je otkrio i kako izgleda personalizirani zaručnički prsten, koji sadrži dijamant i smaragdni kamen. Napisao je: „da, u ovom životu i svakom životu.“ Umjetnik je rekao da je prsten kombinacija kamenja koja simbolizira „dvije polovice iste duše koje tvore nejasno srce koje je naša ljubav“.

Kim Kardashian bila je jedna od prvih koja je čestitala paru, napisavši: „Sretna sam zbog vas ljudi!!!“, a mnogi fanovi odmah su se pitali hoće li doći do dvostrukog vjenčanja s Kourtney i Travisom, njihovim prijateljima, koji su se također nedavno zaručili.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli the Blonde Don (@machinegunkelly)

Podsjetimo, romansa Machine Gun Kellyja, pravim imenom Colson Baker, i Megan Fox započela je na snimanju filma „Midnight in the Switchgrass“ 2020. godine. Iako je reper priznao da je preuzeo ulogu samo zato što je glumica glumila u njoj, nije znao da će se između njih dogoditi velika ljubav te da će postati možda i najkontroverzniji par današnjice.

Priznao je da je „kampirao“ ispred njene prikolice jer je imao osjećaj da će ga pozvati na ručak. „Moj instinkt me nikad ne prevari i zahvalan sam na tom“’, rekao je MGK u emisiji Drew Barrymore. „Onda je, odjednom, neko prišao i rekao: ‘Megan želi znati želiš li ručati u njeznoj prikolici.’ A ja sam rekao: ‘O moj Bože, tako sam iznenađen. Da, apsolutno.’“

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Megan je izjavila da su uspostavili trenutnu vezu.

-Onog trenutka kada sam bila u sobi s njim i pozdravila ga i pogledala ga u oči, odmah sam znala da je on ono što sam nazvala blizanački plamen. Mislim da smo zapravo dvije polovice iste duše. Rekla sam mu to odmah. Odmah sam to osjetila , rekla je na podcastu.

Izvor: Story.hr

(I.J.)

Pročitajte još