Evo kako Emina reaguje na vijesti da se Mustafa ponovo ženi

Piše: Redakcija

Ženi se bivši muž Emine Jahović, Mustafa Sandal, svojom djevojkom Melis Sutsurup, a sretne vijesti na društvenim mrežama podijelila je buduća mlada.

– Možda je neko imao automobil prije mene, možda su neke djevojke čekale na tebe sa mirazom, možda si ti kriv… Ali sve nas je to pripremalo za ovo danas, moj Kito. Uvijek sam uz tebe, da bi mogao da budeš nasmijan i spokojan. Sretan rođendan, buduće prezime – napisala je dvije decenije mlađa djevojka Mustafe Sandala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melis Sutsurup 🌈 (@melisutsurup)

Emina, koja je sa bivšim suprugom imala problema oko isplate alimentacije za njihove sinove Jamana i Javuza, u emotivnom smislu odavno je stavila tačku na odnos sa Mustafom, pa je vijesti o njegovoj ženidbi nisu pogodile. Ipak, alimentacije koje duguje sinovima još uvijek su neisplaćene, zbog čega joj nije svejedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Dok on teži da na emotivnom planu bude ispunjen, ona je dala sve od sebe da zablista na poslovnom planu, a u susret svom rođendanu raduje se brojnim uspjesima koje joj donosi nova kalendarska, ali i životna godina.

Izvor: Story.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti