Luka Nižetić isklesanim tijelom mami uzdahe, reagovale i poznate dame

Piše: S.P.

Luka Nižetić nedavno se vratio iz Egipta, a sada je na Instagramu podijelio fotografije s putovanja koje su oduševile njegove pratitelje.

Luka se prisjetio svojeg nedavnog putovanja u Egipat te je podijelio fotke na kojima se, osim mišićima, pohvalio i zavidnim sposobnostima, a komplimenti se ne prestaju nizati.

“Kako je bilo u Egiptu! Evo ovako!” napisao je u opisu fotki na kojima skače u bazen u kupaćim gaćama, dok na zadnjoj u nizu dubi na glavi. Na prizore su reagirale i poznate dame.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

“Nevjerovatni dječače!”, poručila mu je je poznata makedonska pjevačica Kaliopi; “Uuu koje fotke”, komentirala je voditeljica Nevena Rendeli Vejzović, dok je Nina Badrić ostala bez teksta i samo mu zalijepila smjaliće.

“Predivno”, “Wow, stvarno odlične fotke”, “Ti si naš grčki Apolon, a prije svega velika ljudina”, “Fenomenalno”, “Savršenstvo u svakom pogledu”, “Ludo i nevjerovatno! Za pamćenje!”, još su neki od komplimenata koje je Luka dobio, kako za svoj izgled, tako i za fotke, a skupio je i na hiljade lajkova.

Luka je sa glumcem Slavkom Sobinom u Egiptu, tačnije u Sahari, dočekao Novu godinu, a i od tamo je redovno na svoj Instagramu dijelio fotke i videa iz pustinje kojima je također oduševio pratitelje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti