Maja Munda i Milica Kokotović uživale u druženju: Danas izgledamo ovako i nikad nismo ni bile sretnije

Piše: S.P.

Lijepe bh. voditeljice Maja Munda i Milica Kokotović uživale su u druženju koje su upriličile u kućnoj varijanti, uživajući sa svojom dječicom.

Tim povodom, Maja je objavila njihovu zajedničku fotografiju, ali i nekoliko fotki iz prošlosti, dok su snimale emisiju “Stol za 4”.

– Nas dvije smo toliko toga prošle zajedno i na poslu i privatno. Proputovale skoro cijelu BiH, pa i regiju snimajući “Stol za 4”. Samo mi znamo kako nam je bilo, ali ono što je sigurno ostalo su predivne uspomene, mnoga poznanstva pa i prijateljstva. Danas izgledamo ovako i sigurno nikada sretnije nismo ni bile, samo da je više ovakvih druženja. Moja Cici, napisala je Maja uz njihovu objavu.

Uz mnoge komentare, posebno je bio simpatičan onaj u kome se oglasila i Milica Kokotović.

– Prošlo skoro 15 godina od ovih slika i našeg prvog susreta. Love you forever, napisala je lijepa voditeljica koja danas radi na televiziji “Nova BH”.

Jasno je da više neće zajedno raditi na emisiji “Stol za 4”, a za time žale i brojne gledateljice koje su uživale u ovoj kulinarskoj emisiji.

– Predivne ste. šteta je samo što vas i sada ne možemo gledati u emisiji “StoL za 4”. Redovno sam vas pratila i nezamjenjive ste, jedan je od komentara ovu objavu.

Pročitajte još