Isplivale stare fotke Indire Levak, evo kako je energična pjevačica izgledala prije 17 godina

Piše: S.P.

Indira Levak je 2005. godine bila dio Colonije, grupe s kojom se i proslavila, a fotke iz tog vremena pokazale su koliko je promijenila svoj stil.

Pjevačica Indira Levak na domaćoj je sceni već dugi niz godina i uz sebe ima hordu obožavatelja, a ovih su se dana pojavile fotografije stare 17 godina dok je još bila pjevačica grupe Colonia s kojom se i proslavila.

Colonia je te 2005. godine potpisala diskografski ugovor s Menartom te su imali tim povodom i cijeli tulum, a na fotkama pjevačica nasmiješeno pozira sa svojim kolegama iz tadašnjeg benda, Borisom Đurđevićem i Tomislavom Jelinićem.

Foto: Pixsell

Indira je do danas uvelike promijenila svoj stil te je vidno smršavila, no i onda je prštala svojom zaraznom energijom po kojoj je poznata na sceni.

Foto: Pixsell

Na sebi je imala dugu crnu dekoltiranu haljinu, no takav stil je već odavno iza nje. Indira posljednjih godina oduševljava obožavatelje svojim utegnutim tijelom i seksi izdanjima, a mnogi se slažu kako je u svakom izdanju bila sjajna.

Prije mjesec Indira je objavila novu pjesmu “Atlantida” koju potpisuje skupa s Borisom Đurđevićem, s kojim nije sarađivala otkako je otišla iz Colonije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Podsjetimo, Indira je Coloniju, u kojoj je pjevala od 1996. godine, napustila 2017. te je započela solo karijeru, a u bivšoj grupi zamijenila ju je Ivana Lovrić. Danas je u dobrim odnosima sa starim kolegama.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti