Bizarni zahtjevi poznatih pjevača na turnejama: Mariah Carey tražila da joj društvo pravi 20 bijelih mačića

Piše: Redakcija

Beyonce, Rihanna, Mariah Carey, Justin Bieber, Lady Gaga, Jennifer Lopez samo su neki od slavnih pjevača koji imaju bizarne zahtjeve uoči svojih nastupa.

Planetarno popularni i slavni pjevači imaju svoje zahtjeve i želje prije koncerta. Zahtjevi ponekad budu jako čudni, a mi smo za vas izdvojili one bizarne.

Beyonce

Queen B, poznatija kao Beyonce, ne želi previše otkrivati detalje svog privatnog života. Ipak, nekoliko zahtjeva koje ima u svom backstageu izašli su u javnost. Beyonce želi da soba u kojoj boravi prije nastupa bude podešena na temperaturu od 25 stepeni, a voda koju pije treba biti na tačno 21 stepen. Vodu pije slamkom od titanija kojoj je cijena 900 dolara. Prije samog nastupa voli jesti pileća krilca koja su jako začinjena. Beyonce ne želi koristiti WC koji svi koriste pa njen tim nosi rezervnu dasku za školjku.

Rihanna

Uoči koncerta, Rihanna zahtjeva da se u backstage donese leopard tepih kako bi bosa mogla koračati po njemu. Također, zahtjeva crne i bijele zavjese da pokriju sve prozore. Jednom prilikom kada je gostovala u talk showu Ellen, podijelila je da se u njenom backstageu trebaju naći ljuti Cheetosi, Oreo, rezanci u obliku školjke, žitarice, vino i vodka.

Mariah Carey

Na turneji u Londonu Mariah Carey tražila je da joj donesu 20 bijelih mačića kako bi joj pravili društvo. Pored mačića, u njenom backstageu treba se naći i Sauvignon, dva buketa bijelih ruža i svijeće s mirisom vanilije, a temperatura sobe treba biti 23 stepena.

Justin Bieber

Na svojim turnejama Justin Bieber zahtjeva sto za masažu, bademovo mlijeko i kikiriki maslac za užinu. Također, traži da mu se donese sto za ping pong i jacuzzi da se odmori.

Lady Gaga

Lady Gaga na turneji zahtjeva da ima tanjir pun sira, hot dog i guacamole. Želi da je u garderobi dočekaju bijele kožne sofe, svježe cvijeće i crne satenske zavjese.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez ima prave diva zahtjeve na turnejama. Zahtjeva da sve oko nje bude bijelo – namještaj, zavjese, posteljina, cvijeće i svijeće… Također, želi kafu koja je miješana suprotno od kazaljke na satu i slušalice ukrašene dijamantima.

Izvor: story.hr
(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti