Razija Čolaković, mlada i sa 39

Piše: S.P.

Razija Razo Čolaković jedna je od osoba na čiju objavu slučajno naiđete po društvenim mrežama, namjerno je zapratite i svaki dan se punite pozitivnom energijom. Rođena je u Cazinu, trenutno živi u Brčkom, a o teškom odrastanju nije se libila govoriti i pisati. Iza ove ponosne, ali i prkosne, žene, majke i supruge sada stoje tri objavljene knjige.

Osnivačica je najpopularnije stranice na Facebooku s naših prostora „Muhabet sa Razom“, koja ima više od 190 hiljada pratitelja. Uvijek pozitivna i nasmijana žena, mualima je, kolumnistica, make-up artistica, spisateljica i majka dvoje djece.

Danas je na svojoj stranici podijelila da slavi 39. rođendan, a na fotografijama koje je objavila Razo izgleda jako mladoliko, rijetko ko bi rekao da ima te godine.

– Danas mi je tridest i devet godina… Godine ne osjetim. Jedino što želim je ostati svoja i Bogu zahvalna i zadovoljna na svemu. Na iskušenjima, ali i nagradama, kojima me Uzvišeni obasipa iz svoje velike milosti. Hvala mom čojku što me slikao. Hvala mojim prijateljicama što su mi dan uljepale… Hvala svima vama što me trpite ovakvu ludu, napisala je Razija uz nekoliko svojih fotografija.

Objava je kroz 2 sata skupila preko 3 hiljade lajkova, a u komentarima su se nizale pohvale za izgled i vedar duh, kao i rođendanske čestitke njenih pratitelja.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti