Tri nijanse karmina koje svaka žena treba imati

Piše: L. M.

Zima donosni mogućnost da uskočimo u romantične outfite i začinimo ih savršenim make-upom. Svjetlucavo, zlatno, raskošno, magično, teatralno – vrijeme je za transformaciju.

Pronašli smo predivne ruževe koji će vas osloboditi svih strahova i pokazati svu vašu ženstvenost.

Breskva nute izgled

Odličan izbor za ljetne, ali i zimske dane. Nijansa se odlično kombinuje sa ostatkom make-upa, ali i cijelim outfitom. Ovo je zasigurno must have svake kozmetičke torbe.

Super You: Matte Revolution: Peach Nude Lipstick | Charlotte Tilbury

Klasični crveni

Jednostavno prva asocijacija na ženstvenost jeste crveni karmin. Samo je važno da nađete odgovarajuću nijansu.

How To Create The Perfect Red Lip

Šljokice na usnama (za posebne trenutke)

U posljednje vrijeme šljokice na usnama su pastale potpuni trend. Svaka influenserka je isprobala nove karmine koji posjeduju šljokice, te se oduševila efektom. Zato je ovo naša preporuka za vas.

Buy Sexy Color Changing Glitter Lipstick Shimmer Diamond Matte MetallicLip  Gloss Long Lasting Waterproof at affordable prices — free shipping, real  reviews with photos — Joom

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti