Hana Hadžiavdagić oduševila modnom kombinacijom tokom boravka u Milanu

Piše: S.P.

Influencerica i voditeljica Hana Hadžiavdagić Tabaković u društvu supruga Tarika Tabakovića prethodnih 10 dana uživala je na zimovanju u francuskom skijalištu Courchevel, a potom su posjetili i Milano.

Sve je vjerno dokumentirala na društvenim mrežama, a kroz jedan kratki video pokazala je kako je prava maherica kada su u pitanju zimski sportovi. Bez skijaških štapova, s vrećicom luksuznog brenda u rukama i čašom šampanjca, spuštala se niz padine francuskih Alpi. I uz sve to vjerno pozirala za kameru.

“Sasvim običan dan”, napisala je u opisu videa na Instagramu. Video su joj komentirali Amra Džeko, Sonja Kovač, Žanamari i drugi, a video je dostigao skoro 18 hiljada lajkova.

Hana je također objavila i dvije fotografije iz Milana, tačnije ispred milanske katedrale. Svoje pratitelje je oduševila izvrsnom modnom kombinacijom. Prekrasnu zelenu mini suknju uparila je sa zelenim rukavicama, a još jedan posebno upečatljiv komad je kožna jakna koja uz ovu kombinaciju pristaje savršeno.

– #OpetNajljepša vjeruje da će ova godina biti najbolja do sada za sve nas zato samo hrabro… Ne odustajte od vaših snova, napisala je Hana uz jednu od fotografija.

Kao i svaka Hanina objava i ove dvije su izazvale lavinu komentara i pohvala na račun njenog izgleda.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti