Pogledajte kako je Anđelka Prpić izgledala kao djevojčica

Piše: Redakcija

Da li biste prepoznali glumicu sa ove fotografije da ne piše ko je na njoj? Ne bi trebalo da bude naročito teško, odaje je isti onaj osmijeh koji je sačuvala do danas i koji joj je bio glavno oružje u osvajanju najvećeg broja gledatelja koji je s pravom danas nazivaju jednom od najpopularnijih regionalnih umjetnica.

Naravno, u pitanju je glumica Anđelka Prpić (37). Ona je prisutna na društvenim mrežama, iako na njima nije aktivna baš svakog dana, ali ova fotografija tamo se izdvojila i po reakcijama i po “lajkovima”, a objavljena je prošle godine na rođendan njene majke Duške. Nije ni čudo zašto, mnogi jednostavno nisu odoljeli prizoru male Anđelke koja se osmjehuje kao da već tada zna šta će jednog dana postati.

Jasno je i na koga je naslijedila povoljnu genetiku, ali i isti taj osmijeh, budući da se on vidi i na licu njene majke, kako nekada tako i danas, budući da je Dušku nedavno predstavila javnosti. Sudeći po nasljednoj liniji, godine će Anđelki očigledno biti na njenoj strani.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti