Domaćica (18) otkrila kako joj izgleda dan: Probudim se u podne, odem do prodavnice, ponovo spavam…

Piše: Redakcija

Većina ljudi u svojim tinejdžerskim godinama na pameti imaju samo izlaske, zabavu i društveni život. No, kako prenosi The Sun, za Claru Bell (18) život ne može biti drugačiji od njenih vršnjaka. Prošle godine, tinejdžerka iz Kentuckyja udala se za svog dečka Treya nakon samo dvije sedmice veze i sada sebe smatra domaćicom te suprugom koja ostaje kod kuće.

Iako Trey nije otkrio čime se bavi, 20-godišnjak je na njihovom zajedničkom, TikTok profilu otkrio da radi u smjenama od 12 sati kako bi ih izdržavao. Ranije ove godine Clara je postala viralna na društvenim mrežama kada je podijelila video tipičnog „dana u svom životu“ koji uključuje da je probude njihove tri mačke dok Trey odlazi na posao.

@claraandtrey my job title can also be stay-on-tiktok wife because that’s also my job #couples #marriedyoung #marriagetok ♬ original sound – Clara and trey


„On odlazi prilično rano, a ja pospremim krevet“, objasnila je u videu, a zatim se obukla, našminkala i uskočila u svoj džip kako bi se odvezla do obližnje trgovine kako bi kupila sve što im je potrebno za kuću. “Tražila sam ukrase za zid, ali nisam vidjela ništa što mi se svidjelo”, nastavila je. “Tada sam otišla u Aldi po namirnice jer nam je ponestalo. Kad sam stigla kući, bila sam doslovno tako umorna od te dvije trgovine da sam se morala opustiti uz malo bezalkoholnog vina i odspavati.” Nakon što je uključila Netflix, Clara kaže da je spavala “oko tri sata” i mazila mačke kad se probudila. Kad je ponovno ustala, napravila je hamburgere za nju i Treya, ali je na kraju pojela svoje prije nego što se vratio kući. Za posljednji zadatak tog dana, stavila je hrpu odjeće za prati i pospremila čistu odjeću.

Video je izazvao žestoku raspravu u komentarima, a mnogi su čak pohvalili Claru da je uspjela ostvariti život iz snova.

@claraandtreyas she should tho, gots to get her beauty sleep but also like she snores all night so I barely get any sleep ever IM TIRED♬ not my sound – <3

“Sviđa mi se koliko je realna! Umorila se od odlaska u dvije trgovine, a zatim od odlaganja prljavog rublja. Kraljica!”, komentirala je jedna djevojka, dok je druga dodala: “Uspjela je! Ona živi sve naše snove.” “Svi kažu da žele ovo. Ali život na ovaj način učinio bi da se osjećam tako neispunjeno”, glasio je jedan komentar.

Osvrćući se na rane dane njihove veze, Clara je rekla: “Na početku veze, proveli smo svaki dan zajedno i vjenčali se istog dana kada je Trey predložio ideju. Naše porodice nisu došle jer je to bilo u posljednjem trenutku – bili smo doslovno samo nas dvoje. Bio je jedan ministar i fotograf, ali to je bilo to.”

Clara je također objasnila da su njeni roditelji bili “šokirani i zbunjeni” jer nisu bili ni svjesni da njihova kćerka ima dečka. Međutim, Clara kaže da su od tada prihvatili Treya i njihov brak.

Izvor: Vecernji.hr

(I.J.)

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti