Danijela Martinović progovorila o teškom periodu i poslala poruku svim ženama

Piše: S.P.

Pjevačica Danijela Martinović na svom Instagram profilu objavila je poduži post u kojem se prisjetila teškog razdoblja tokom prvog lockdowna, kada se mnogima činilo kao da je cijeli svijet stao. Popularna Splićanka je, najavljujući koncert za Dan žena otkrila da su je dirnule poruke obožavateljica u kojima su opisivale zbog čega su sretne što su žene.  To je i samu Danijelu nagnalo da ispriča emotivnu priču o ženskom prijateljstvu i osloncu.

Danijela je započela svoj post napisavši:

– Drage djevojke, drage žene primila sam nebrojeno vaših poruka u kojima ste opisali zašto ste sretne što ste žene i jako, jako ste me dirnule… Upravo zato imam potrebu ispričati vam jednu priču. Na početku lockdowna i cijelog straha sa kojim smo svi bili suočeni, moje prijateljice Ana, Doris, Brigita, Nela i ja odlučile smo svaki petak u 21.00 sat družiti se preko videopoziva s namjerom da jedna drugoj budemo utjeha, oslonac, ohrabrenje i inspiracija. Na jednom od naših druženja tema je bila ta da je svaka od nas trebala reći svakoj od nas koja je to osobina zbog koje je, po našem mišljenju, ona posebna.

Pjevačica je već sada dirnula mnoge, pa nastavila.

– Bilo je tu divnih opisa, iskrena, pouzdana, hrabra, topla, duhovita… i to nam je išlo vrlo lagano, no zatim je došao malo veći izazov, a on je bio taj da je svaka od nas trebala izgovoriti koja je to osobina zbog koje svaka od nas misli da je posebna. I tu je nastao problem. Nijedna nije mogla izustiti za sebe lijepu riječ. Krenule smo ohrabrivati jedna drugu i na kraju smo uspjele. Spretno sam ih navodila potičući ih da osvijeste svoje lijepe osobine, a onda sam došla na red ja i nastao je tajac… nisam znala što bih rekla. Gledala sam na zaslonu njihova lica koja su me bodrila, a onda sam uspjela izgovoriti… sretna sam jer kroz život ronim na dah!

– Mnogo nam je prirodnije na sebe se ljutiti, od sebe zahtjevati, sebe osuđivati ali sebe pohvaliti bilo je  mnogo teže, gotovo nemoguće, napisala je pjevačica koja se potom zahvalila svim svojim prijateljicama koje su njena inspiracija i najavila da će 8. marta, nakon tri godine, jedinstvenim koncertom pod nazivom “Otvoreno srce”  iznenaditi i razveseliti mnoge. Koncertom za Dan žena, Danijela će proslaviti i trideset godina karijere.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti