Vjerili se zvijezda filma “Sam u kući” Macaulay Culkin i Brenda Song

Piše: Redakcija

Zvijezda filma „Sam u kući“Macaulay Culkin i njegova izabranica Brenda Song uskoro bi trebali stati pred oltar. Kako je neimenovani izvor kazao za magazin People par se nedavno vjerio. Naime, tridesettrogodišnja Brenda Song fotografirana je s velikim dijamantskim prstenom na lijevoj ruci.

Culkin i Song upoznali su se na filma „Changeland“ na Tajlandu, a prvi put par je uhvaćen kako razmjenjuje nježnosti u jednom restoranu Los Angelesu na ljeto 2017. godine.

Song i Culkin su prošle godine, nakon četiri godine veze, dobili sina Dakotu. Sinu su dali ime po glumčevoj pokojnoj sestri Dakoti.

Iako par svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti glumica je objavila dirljivu poruku svom mužu povodom njegovog rođendana.

-Sretan 40. rođendan ovom predivnom biću. Mogla bih sjediti ovdje i beskonačno pisati o tome kako si divan, ljubazan, iskren, odan, pošten, brilijantan i duhovit. Ti si moj jednorog za kojeg nisam vjerovala da može postojati. Ja sam najsretnija osoba jer me voliš, napisala je Song tada.

Izvor: People.com

(S.H.P)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti