Isplivali novi detalji o najtužnijoj princezi svijeta, palača sada tvrdi da je nigdje nema zbog pomalo bizarnog razloga!

Piše: Redakcija

Princeza Charlene od Monaka prije godinu dana se povukla s kraljevskih dužnosti i nestala iz javnosti zbog navodnih zdravstvenih tegoba, a sada je palača objavila izjavu o njenom oporavku jer je propustila jednu od najvećih svečanh proslava u svojoj zemlji.

To je potaknulo brojne glasine o njenom zdravlju, posebno nakon što je njen suprug princ Albert prošle godine otkrio da je primljena u jednu ustanovu za liječenje. Sada je palača odlučila otkriti nove detalje oporavka 44-godišnje princeze i tvrde da je on zadovoljavajući i da joj se stanje popravilo.

Prema pisanju magazina People, palača je otkrila da je princeza propustila Dan svetog posvećenja jer je bila podvrgnuta liječenju zuba te da će zbog toga njen oporavak trajati čak nekoliko sedmica, što je mnoge ostavilo u nevjerici.

“Oporavak njenog veličanstva princeza Charlene nastavlja se na vrlo zadovoljavajući i ohrabrujući način. Princeza ove godine nažalost neće moći prisustvovati svečanostima Dana svetog posvećenja, ali sa svojim suprugom princom Albertom II dijeli srce sa svim stanovnicima povodom ovih proslava. Čim joj zdravlje dopusti, princeza će s radošću ponovno družiti s njima”, stoji u službenom saopćenju.

U studenom prošle godine, njoj blizak izvor je za Page Six izjavio da kraljevska porodica nije tačno prikazala zdravstvene komplikacije zbog kojih je Charlene boravila duže vrijeme u Južnoj Africi i da je umalo preminula zbog teške infekcije uha, nosa i grla koja je buknula nakon operacije.

-Nepravedno je da se prikazuje kao da ima neku vrstu mentalnog ili emocionalnog problema. Ne znamo zašto palača želi sakriti da je zamalo umrla u Južnoj Africi”, rekao je tada izvor.

Izvor: Dnevnik.hr

(S.H.P)

Pročitajte još