Amra Džeko otvoreno o Edinu: Otkrila detalj zbog kojeg se razlikuje od drugih fudbalera

Piše: Redakcija

Amra Džeko govorila je za Gazzetta dello Sport o prelasku svog supruga Edina iz Rome u Inter, ali i životu u Milanu.

Amra je na početku razgovora istakla da je plakala kada je Edin saopštio da prelazi u Inter nakon šest godina provedenih u Romi.

– Plakala sam kada je rekao da prelazi u Inter. Rim je bio naša kuća već šest godina i kako zaboraviti svoj dom. Ipak, bila sam sretna zbog njega jer je dobio veliku priliku, rekla je Amra.

– U Milanu smo izabrali stan za koji osjećamo da je naš. Djeca i ja smo se brzo privikli na život u Milanu. Grad je lijep i ponuda je veoma bogata. Imamo mogućnost da se često vozimo automobilom, a sa autom možemo i do Sarajeva.

Amra je otkrila i nekoliko tajni Edina Džeke. Kaže da se ističe od drugih fudbalera po tome da nema nijednu tetovažu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

– On nema nijednu tetovažu. Omiljeno jelo mu je tipična bosanska kiflica. Hrani se zdravo i nutricionističku edukaciju prenosimo i na našu djecu. Kada imaš 36 godina i igraš na vrhunskom nivou, onda moraš pratiti svaki detalj. Edin sluša bosansku i latino muziku, kazala je.

Edinova supruga je istakla i da je kapitenu BiH važno to što u Interu igra nekoliko igrača sa ovih prostora.

– U Rimu je ostavio prijatelje, ali sada ih pronazali ovdje. Tu je dobra ekipa igrača sa prostora bivše Jugoslavije. Tu su Kolarov, Perišić, Brozović i Handanovič. Svi žive veoma blizu.

 

Izvor: tuzlanski.ba

(S.P.)

Pročitajte još