Nataša Bekvalac zablistala u stilu holivudskih diva

Piše: Redakcija

Pjevačica Nataša Bekvalac bila je gošća emisije AmiG Show, a za jedno od svojih rijetkih televizijskih emisija pripremila je posebnu modnu kombinaciju.

Novosadska ljepotica poznata je po tome što prati svjetske modne tendencije i u saradnji sa sestrom Kristinom uvijek priprema outfite koji su u korak s najnovijim trendovima, pa tako ni ona — kao ni Kim Kardašijan, Irina Šajk, kraljica Leticija od Španije i druge slavne trendseterke — nije odoljela kožnim komadima. Nataša je na snimanje stigla u kožnoj toaleti boje karamele čiji je gornji dio sastavljen od efektnog korseta s korpama za grudi i od struka pada do ispod koljena suptilno prateći liniju tijela. Prednji dio haljine je široko otvoren, ali ima i duge rukave s blagim puf efektom.

Izbor obuće jednako je interesantan. Bekvalčeva je stigla na snimanje u udobnim krznenim papučama, da bi potom obula kratke čizme kakve u posljednje vrijeme često viđamo na latino divi Jennifer Lopez! Pjevačica se odlučila se za model u istoj nijansi u kojoj je haljina, a u pitanju su čizme na pertlanje pripijene uz nogu koje imaju vrtoglavo visoke platforme i štikle.

Nataša je ovu kombinaciju upotpunila šminkom koja naglašava oči, dok su usne obojene u nude nijansu, a kosa je isfenirana na romantične talase i u stilu starih holivudskih diva.

Izvor: glossy.espreso.co.rs (S.P.)

FOTO: Antonio Ahel/ATA Images

 

Pročitajte još