Make-up za zaljubljene: Romantična, odvažna i zavodljiva

Piše: L. M.

Dan zaljubljenih je pred vratima. Zato je ovo savršena prilika da svoj make-up izgled obogatite romantičnim, elegantnim i zavodljivim detaljima. Nije bitno da li ste u vezi ili ne, iskoristite ovo Valentinovo za dobru zabavu i provod. Ako još niste odlučile kako će izgledati vaš ovogodišnji valentinovski make-up, možda vam u odluci pomognu naši prijedlozi.

Budite hrabre i odvažne. Nabacite osmijeh i zablistajte.

Crvena boja je glavni junak Valentinova. Klasična kombinacija vatreno crvenog karmina i sjajnih očiju je obavezna, kako za šminkanje za Valentinovo, tako i za bilo koju drugu priliku.

Uz upečatljivo crvenilo na usnama savršeno se slažu nježne zemljane nijanse sjenila i maskara koja daje senzualan pogled te čini make-up kompletnim.

Idealna dnevna šminka za Valentinovo je mješavina jednostavnog oštrog tuša za oči i smokey eyes stila. Želimo da postignete efekt krupnijih očiju, uz malo mističnosti zadimljenog pogleda. Na cijeli kapak nanesite nude sjenku, u boji vaše kože, a svijetlosmeđim sjenilom ispratite konture očnog kapka, diskretno naglašavajući njegove prirodne linije.​

Tamnosmeđim sjenilom za oči i tankim kistom uokvirite oko, tako da gornji kapak malo podignete, povlačeći rub od polovine oka ravno. Nježno izblendajte i ukoliko je potrebno dodatno ujednačavanje boje, nanesite još jedan tanak sloj neutralnog sjenila preko čitavog kapka.

Tuš za oči dolazi na kraju, a potrebna je fina tanka linija.

Pročitajte još