Zagrlite se, pripremite kokice i uživajte u romantičnim komedijama

Piše: Selma Hodo

Ljubav je sila koja pokreće svijet, a ima li boljeg načina da je proslavimo nego s voljenom osobom pogasiti sva svjetla, spremiti kokice i uživati u romantičnim filmovima? Do sada su tvorci filmova snimili bezbroj filmova na temu ljubavi, a mi vam donosimo spisak filmova koje morate pogledati bar jednom

Osuđena na ljubav

Oporavljajući se od slomljenog srca i raspada karijere, pjevačica prihvati angažman u raskošnom ljetovalištu, gdje se igrom slučaja ženi njen bivši zaručnik. U pop-pjesmama bogatoj romantičnoj komediji producentice Alicie Keys glume Christina Milian, Jay Pharoah i Sinqua Walls.

Princezina zamjena

Nakon krađe neprocjenjive božićne relikvije kraljica Margaret i princeza Stacy pomoć potraže od Stacyne hrabre dvojnice Fione i njenog zgodnog bivšeg dečka. Vanessa Hudgens u ovom nastavku romantične komedije vraća se u tri uloge uz Remyja Hiija, Nicka Sagara i Sama Palladija.

Ljubavna zamka

Pronašavši savršenog dečka putem aplikacije za spojeve i preletjevši 5000 km da bi ga iznenadila za Božić, novinarka iz L. A.-a otkrije da je nasamarena. U ovoj slatkoj romantičnoj komediji glume Nina Dobrev i Jimmy O. Yang, uz D. Barneta, J. Saita i H. Shuma.

Falling Inn Love

Film priča priču o Gabrieli koja seli na Novi Zeland nakon što je u San Franciscu izgubila posao i prekinula s dečkom. Naslijepo kupuje staru seosku kuću, koja na kraju ne izgleda baš kao na slikama i treba joj dosta ljubavi da se od nje napravi prostor za život. Naravno da je ne može obnoviti sama, pa joj u tome pomaže  Jake Taylor.

Zagarantovana ljubav

Iskre lete kad gorljiva pravnica bez novca preuzme šarmantnog klijenta koji želi tužiti aplikaciju za spojeve koja korisnicima garantira ljubav. Rachael Leigh Cook i Damon Wayans Jr. sladak su spoj u romantičnoj komediji o traženju ljubavi. Glumi i Heather Graham.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti