Super Bowl okupio slavne: Stigli J. Lo i Ben, Kanye s djecom, Ellen, Rebel Wilson…

Piše: Redakcija

Američki Super Bowl jedan je od najgledanijih sportskih događaja na svijetu, a ‘half time show’ najpoznatije je poluvrijeme na svijetu koje okuplja najveće muzičke zvijezde. Ove je godine rap i hip-hop scena vodila show, a na pozornici su zajedno nastupali Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Mary J. Blige te 50 Cent kao gost iznenađenja. Osim slavnih na pozornici, poznatih lica gledalište je bilo prepuno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 103.5 KISS FM Chicago (@1035kissfm)

U publici su bili Justin Bieber (27) i Hailey (25) s dobrom prijateljicom Kendall Jenner, a njeni sestrići North (8) i Saint West (6) sjedili su na drugom mjestu s tatom Kanyeom (44) i Tygom (32), bivšim dečkom Kylie Jenner (24).

Kanye je u svom uobičajenom stilu preko lica imao crnu masku, što ga nije ometalo u gledanju utakmice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝑮𝑼𝑴 (@ihategum)

Jennifer Lopez (52) i Ben Affleck (49) rasplesali su se na tribinama.

Princ Harry (37) je u društvu princeze Eugenie (31) opušteno gledao utakmicu i show.

Poznata voditeljica Ellen DeGeneres (64) uživala je u showu sa suprugom Portiom de Rossi (49). Glumica i komičarka Rebel Wilson (41) također je prisustvovala utakmici, a u dresu je uz sebe imala i loptu. Utakmicu je otvorio glumac Dwayne The Rock Johnson (49) kratkim govorom, u kojem je motivirao igrače i gledatelje na što bolju atmosferu.

Izvor: 24sata.hr

(S.H.P)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti