Umotan u ukrasni papir Maid Hećimović supruzi čestitao Valentinovo

Piše: S.P.

Poznati, vedri i šarmantni bh. pjevač Maid Hećimović srca publike širom naše regije osvojio je kada se pojavio kao takmičar, prvo u muzičkom takmičenju „Zvijezda možeš biti ti“, a potom u regionalnom muzičkom showu „X faktor Adria“.

Maid i njegova supruga Ajla nedavno su objavili i sretne vijesti o proširenju njihove porodice i to za dva člana.

Inače, Maid je jako aktivan na društvenoj mreži Instagram, a povodom Valentinova, objavio je simpatičnu fotografiju kako je supruzi čestitao Dan zaljubljenih.

– Razmišljao sam šta da ti kupim Ljube, pa sam onda smislio da ti za danas kupim sebe! Voli te muž! PS: Zanemarite haos iza mene, tek smo došli s puta, napisao je pjevač umotan u ukrasni papir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by maid hecimovic (@maidhecimovic)

Tipično za Maida”, “Originalno, svaka čast. Vama je dan zaljubljenih svaki dan”, neki su od komentara na njegovu fotografiju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti