Bh. infulencerica Nezira Mehmedović simpatičnom objavom otkrila da je trudna

Piše: S.P.

Nezira Mehmedović, ratno dijete, rođena je 1993. godine u Srebrenici, a odrasla u Sarajevu, gdje je završila srednju školu i Ekonomski fakultet. Nedugo nakon toga shvatila je da to nije zanimanje kojim bi se bavila cijeloga života, pa se posvetila make-up umjetnosti. Od šminkanja i uljepšavanja kao hobija, ova zaljubljenica u modu, postala je jedna od najpoznatijih bh. infulencerica, ali je, prije svega, majka i supruga.

Neziru na Instagram profilu prati preko 320.000 osoba, i danas je, na Dan zaljubljenih, odlučila s njima podijeliti sretnu vijest da čeka drugo dijete.

– Sretan nam dan ljubavi … A iz te ljubavi stize nam jos anđela, napisala je Nezira uz divnu fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nezira Muhovic (@neziraofficial)

Dok čuva buket crvenih ruža, poklon od svog dragog povodom Dana zaljubljenih i pozira u divnoj bijeloj haljini, Nezira je pokazala trudnički stomak.

Nezira sa suprugom Amarom već ima sina Rejjana, koji je pravi hit na maminom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nezira Muhovic (@neziraofficial)

Njena fotografija kojom je saopštila da je trudna skupila je već preko 20 hiljada lajkova, a u komentarima se nižu brojne čestitke i lijepe želje povodom druge trudnoće.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti