Kokice s Nutellom, zanimljiva kombinacija koja osvaja na prvu

Piše: S.P.

Lijepo je nalaziti se s prijateljicama ili ići u kino na dejt; velike dvorane i puno ljudi, uzbuđenje koje je na vrhuncu te, naravno, miris hrane. Iako u kinu možete odabrati nachose s raznim umacima, bombone, razne slane grickalice pa i sladoled, priznajemo da su naš favorit upravo kokice!

Jednostavne i brzo gotove, kokice su pravi hrskavi izbor za snack. Ako nemate planova za ovaj vikend, zašto ne biste organizirali kućno druženje i gledanje filmova? Bilo da pozovete nekoliko prijateljica ili odabranika vašeg srca, sigurni smo da će im se svidjeti ovaj neuobičajen dodatak kokicama. Ovaj recept s Nutellom će od vaših kokica napraviti savršeno slano-slatke i ukusne grickalice.

Recept je prilično jednostavan te vam neće trebati mikrovalna. Uprkos tome, završni rezultat će biti vrijedan dodatnog truda! Za ovu neobičnu poslasticu potreban vam je duboki lonac ili tava, zrna kokica, maslac i staklenka najboljeg namaza na svijetu – Nutelle. Za početak, prvo u lonac ili tavu stavite maslac i Nutellu te ih promiješajte dok se ne otope i spoje u jedinstvenu smjesu.

Prilikom pečenja, pazite da ih ne pečete na previsokoj temperaturi jer zagorena Nutella nije baš nešto što želite degustirati ili poslužiti nekome. Zatim u lonac dodajte zrna kokica i pomiješajte ih sa smjesom od Nutelle i maslaca.

Nakon što ste sve dobro promiješale, poklopite lonac poklopcem i pustite kokice da se ispeku. Strpite se samo par minuta i uživajte u slasnim kokicama koje su prekrivene slatkom mješavinom maslaca, lješnjaka i čokolade.

Kokice s Nutellom je snack ideja koja će se zasigurno svima svidjeti, onima koji vole slano, ali i onima koji vole slatko!

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti