Blake Lively zasjenila polusestra: Ima 50 godina, a lice i tijelo žene u tridesetima

Piše: Redakcija

Glumica Blake Lively pojavila se na modnoj reviji Michaela Korsa tokom New York Fashion Weeka. 34-godišnja glumica i supruga glumca Ryana Reynoldsa još jednom je dokazala zašto je nazivaju modnom ikonom, a plavom kombinacijom je lijepo naglasila top liniju koju je zadržala i nakon troje djece.

Plavokosa ljepotica zasjala je u baby blue kombinaciji uske suknje i minijaturnog topića, a preko je nabacila kaput u istoj boji. Crveni ruž bio je dovoljan da kreaciji da dodatnu dozu glamura.

Ipak, neko je zasjenio zvijezdi serije ‘Gossip Girl’ i to drago joj osoba koju je povela kao svoju pratnju.

Riječ je o njenoj starijoj polusestri Robyn Lively za koju možda nećete povjerovati da ima 50 godina.

Robyn je zasjala u elegantnoj bijeloj kombinaciji te unikatnim, zlatnim štiklama, a ovo je bio rijetki zajednički izlazak sestara. Robyn je dosad glumila u nekoliko filmova i serija, no nikad nije postigla svjetski uspjeh poput svoje mlađe polusestre.

Robyn je kćer talent menadžerice Elaine Lively i njenog prvog supruga Ronalda Livelyja. Ima sestru Lori i brata Jasona te polubraću i sestre Erica i Blakea. Blake je kći Elaine i pokojnog glumca Ernieja koji je preminuo u junu 2021. u 74. godini. Robyn je od seprembra 1999. u braku s glumcem Bartom Johnsonom s kojim ima troje djece, baš poput Blake.

Izvor: story.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti