Damiano ide u zaborav: Pogledajte momke koji predstavljaju Italiju na Eurosongu ove godine

Piše: Redakcija

Otkad su prošle godine zakoračili na eurovizijsku pozornicu, oni su postali apsolutna svjetska senzacija.

Talijanski bend Maneskin odnio je pobjedu na posljednjem Eurosongu u Rotterdamu, a od tada nema ko nije čuo za četvorku koja ruši granice, predrasude i rekorde. Ipak, najveću je pažnju dobio frontmen benda, fatalni Damiano David, koji je zaludio žene širom svijeta i postao apsolutni fenomen 2021. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Damiano David/Måneskin (@ykaaar)

Ipak, zna se da već četiri godine ljubi lijepu Giorgiu Soleri, a mnogi sumnjaju i da su se zaručili. No, o svom privatnom životu ne govore, a Damiano je do sada na Instagramu objavio samo jednu njihovu fotografiju.

A sada iz redova Italije stižu novi ljepotani. Naime, na ovogodišnjem Sanremu pobjedu su odnijeli 29-godišnji Alessandro Mahmoud i 19-godišnji Blanco s pjesmom ‘Brividi’. U komentarima na YouTubeu nižu se samo komentari podrške, a čini se da bi i ove godine Italija mogla odnijeti titulu najzgodnijih predstavnika.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mahmood (@mahmood)

Inače, Mahmoud je već dobro poznat eurovizijskoj publici jer se 2019. godine pojavio na Eurosongu u Tel Avivu s pjesmom ‘Soldi’ te osvojio drugo mjesto.

Izvor: Story.hr

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti