Andrija Milošević i Aleksandra Tomić otkrili pol i ime bebe

Piše: Redakcija

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić, uz ekskluzivne fotografije i zajedničku ispovijest podijelili su najradosnije trenutke iščekivanja prvog djeteta. Glumački par otkriva kako je bilo prolaziti kroz Aleksandrino drugo stanje usred pandemije, ali i ko je odabrao ime za bebu koju će upoznati s prvim danima marta.

‒ Nismo krili pol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu da izvještavamo javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova, Stevan, sa kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još ljepše – ispričala je Aleksandra.

Na pitanje pripada li redu balkanskih muškaraca koji se ipak nešto više raduju sinu Andrija Milošević spremno odgovara:

‒ Ne pripadam tom redu, nego svom, i radost  osjećam podjednako intenzivno. Volio bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osjećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovjek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: Bože, koliko je lijepo – kazao je Andrija.

Izvor: Hellomagazin.rs

(L. M.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti