Varalici s Tindera se posrećilo: Uživa s prelijepom djevojkom, a smješka mu se blistava karijera

Piše: S.P.

Novi Netflixov dokumentarac ‘Varalica s Tindera’ zaintrigirao je cijeli svijet. Glavni lik Simon Leviev, pravog imena Shimon Hayut (29) zavodio je žene diljem svijeta, uvjeravao ih da je sin ‘kralja’ dijamanata Leva Levieva (65) te ih prevario za ukupno desetak miliona dolara. Iako mu je u međuvremenu zabranjen pristup Tinderu, našao je novu ‘žrtvu’, izraelsku manekenku Kate Konlin (24) koja mu se, čini se, na kraju i svidjela.

Trenutno je najpoznatiji zavodnik na svijetu,  a uprkos tome što su ga žene razotkrile i dalje uživa poseban status. Iako je zaključao profil na društvenim mrežama u trenutku kada je njegova priča postala dostupna cijelom svijetu, tek je kratko u opisu profila pisao prijeteće poruke poput “ostavite me na miru”, ponovno se dočekao na noge i prigrlio nove poslovne ponude. Ovoga puta nije mu želja isprazniti novčanike njegovih partnerica, već pokoriti Hollywood, a sada je korak bliže tome cilju.

Izvori bliski TMZ-u otkrili su kako je Leviev, pravog imena Shimon Hayut, već potpisao ugovor s određenom produkcijskom kućom, a osim toga, želi napisati knjigu, gostovati u showu za upoznavanje i voditi podcast o muško-ženskim odnosima. Navodno bi upravo on trebao biti taj neženja za čije će se srce boriti mnoge fatalne žene. Njegova menadžerica u Hollywoodu Gina Rodriguez definitivno ima velike planove!

Leviev je rekao kako su ga u dokumentarnom filmu prikazali u totalno krivom svjetlu, a sve optužbe unesrećenih žena kojima je uzeo nekoliko stotina hiljada dolara negira.

Trenutno u vezi s izraelskom manekenkom Kate Konlin. Uspješna mlada žena dosad je pozirala za najprestižnije modne časopise poput Voguea i Harper’s Bazara, a sudeći po društvenim mrežama, i ona, baš kao i Simon, voli život na visokoj nozi. Jesu li nakon javnog razotkrivanja njenog odabranika i dalje zajedno, još uvijek nije poznato.

No jedno je jasno – Simonu je dokumentarac o njegovom liku i djelu donio više koristi nego štete.

 

Pročitajte još