Pamela Anderson u rijetkom izlasku sa sinom šokirala izgledom

Piše: Redakcija

Glumica Pamela Anderson prije mjesec dana ponovno se našla u centru pažnje zbog razvoda od petog supruga Dana Hayhursta nakon samo godinu dana braka, ali i zbog serije o njenom turbulentnom odnosu s bivšim suprugom Tommyjem Leejem.

Sada su je paparazzi ulovili u rijetkom izlasku sa sinom Dylanom Jaggerom Leejem i asistentom Jonathanom, a pažnju je privuklo njeno lice koje je uporno, ali i bezuspješno pokušavala sakriti.

Natečena i bez ijedne bore, fotografije odaju utisak da je nešto radila na sebi, iako je prije nekoliko godina najavila kako više neće koristit botoks.

A dok njeno lice izaziva čuđenje, Pamela se i dalje može pohvaliti besprijekornom figurom koju je u izlasku istakla u uskoj crnoj haljini.

Inače, 24-godišnji Dylan je mlađe dijete Pamele i njenog bivšeg supruga Tommyja Leeja, a zajedno imaju i 25-godišnjeg sina Brandona Thomasa.

Pamela i Tommy upoznali su se 1995. godine te su pred oltar stali nakon manje od sedam dana veze, a njihova neslavna snimka seksa sada je ekranizirana u humorističnoj seriji “Pam & Tommy”.

Pamelu je u seriji vjerno utjelovila Lily James, a Tommyja Sebastian Stan. Serija se prikazuje se na streaming servisu Hulu, a prva epizoda je podigla puno prašine zbog scena u kojima se glavni glumci pojavljuju potpuno goli.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti