Sezona visokih čizama je otvorena, provjeri kako ih možeš kombinirati

Piše: Selma Hodo

Visoke čizme s potpeticama odličan su izbor i za večernji izlazak. Ako ste ljubitelj klasike, birajte crne, crvene, smeđe ili bež nijanse, no ukoliko volite eksperimentirati, uvijek se možete zaigrati s animal printom

Casual smeđa

Ako ste ljubiteljica casual varinati, smeđe čizme su pun pogodak za vas. Kombinirati ih možete s velikom paletom boja poput crvene, bež, bijele, raznih nijansi smeđe boje, a odlično se uklapaju uz animal print. Savršeno idu i uz jeans. Kada kupujete čizme, uvijek izaberite i kaiš u istoj nijansi.

 

Snježno bijela

Bijele čizme mogu biti pravi izazov u zimskim danima. No, ljubiteljice ove boje savršeno znaju da bijele čizme podižu svaki outfit, te će osvježiti svako vaše modno izdanje. Gotovo da nema brenda koji nije za ovu sezonu pripremio barem jedan model bijelih čizama, bilo da je riječ o visokom ili pak niskom modelu, kaubojkama ili klasičnim lakiranim čizmama. Kombinirajte ih s bijelom, smeđom, sivom, roze i bež bojom. Nakit birajte u zlatnoj varijanti.

Elegantna crna

Crne čizme visokih sara omiljena su zimska obuća brojnim damama. Ne samo da griju noge, već se i vrlo lako kombiniraju za dnevne i večernje potrebe. Odlično se kombiniraju sa skinny trapericama, kratkim suknjama ili kraćim haljinama. Možete ih nositi na poslu, kafi s prijateljima, ali i za večernji izlazak.

Jarko crvena

Crvene čizme neočekivano su postale najpopularnija obuća ove sezone. To su dokazale i svjetske modne kuće koje su se takmičile koja će plasirati bolje crvene čizme. Možete ih birati s visokom ili niskom potpeticom, u antilop modelu, od crvenog somota, pliša pa čak satena. Savršeno se kombiniraju s crnom i bijelom bojom.

Pročitajte još