Poznati magazin glumicu Nicole Kidman isfotošopirao do besvijesti, fanovi šokirani

Piše: I.J.

Holivudsko izdanje magazina Vanity Faira okupilo je mnoga poznata imena.

Među njima su: Idris Elba, Penelope Cruz, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Andrew Garfield i Nicole Kidman.

Nicole Kidman se pojavila na naslovnici, a njene fotografije izazvale su podijeljene reakcije javnosti zbog pretjerane upotrebe photoshopa.

Kidman je na naslovnici odjevena u dvodijelnu Miu Miu kombinaciju koja nalikuje školskoj uniformi. Ubrzo nakon što je naslovnica objavljena, neko je zaključio da joj je torzo prekratak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Vanity Fair (@vanityfair)

-Nicole ima savršeno tijelo, a ovo nije njeno tijelo. Zašto ste je fotošopirali?, samo su neki od negativnih komentara koji se mogu pronaći ispod fotografija objavljenih na Instagramu Vanity Faira.

Nadalje, fanovi su se zbarinuli za Nicole Kidman. ‘Jezivo’, ‘užasno’ i ‘potpuno poremećeno’, samo su neki od komentara upućeni poznatoj glumici.  Osim photoshopa, fanovima je zasmetao i odabir odjeće, jer se radi o ostvarenoj glumici, a ne školarki.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti