Heidi Klum pokazala noge koje vrijede milione, a mnogi misle da je otkrila previše

Piše: S.P.

Slavna njemačka manekenka Heidi Klum trenutno radi na snimanju jednog popularnog showa u Los Angelesu gdje su je paparazzi uhvatili u kratkoj svjetlucavoj haljini koja je otkrila njene impresivno zategnute noge.

48-godišnja Heidi snimljena je u trenutku kada je prijevoz stigao po nju, a pokazalo se da je haljina možda ipak prekratka za sve prilike i to kada je podigla nogu, a ispod nje su provirile gaćice leopardastog uzorka. Nakon male nezgodice nije joj baš bilo drago što je uhvaćena baš tada, ali brzo je sve vratila na mjesto i krenula u svom smjeru.

Heidi se nedavno našla u središtu pažnje nakon što je gostovala u showu Ellen DeGeneres u kojem je progovorila i o svom besprijekornom izgledu kojem malo ko može odoljeti, a otkrila je i neke nepoznate detalje.

Naime, ispričala je kako je jedan od poslovnih klijenata s kojima je sarađivala odlučio osigurati njene noge i to na vrtoglavi iznos od 2 miliona dolara, a otkrila je i zašto joj je jedna noga skuplja od druge.

– Kad sam bila mlađa stala sam na staklo i imam veliki ožiljak, pojasnila je Heidi.

Heidi je inače u sretnom braku s 32-godišnjim muzičarom Tomom Kaulitzom, a prije njega nije baš imala sreće u ljubavi i iako su rijetki vjerovali u njih, par svakoga dana dokazuje da se voli više no ikada.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Pročitajte još