Atraktivnu Megan Fox nesvakidašnjim izgledom zasjenio njen dečko

Piše: S.P.

Atraktivna Megan Fox i njen dečko kojeg su mnogi okarakterisali kao “čudaka” Machine Gun Kelly uvijek iznenade svojim odjevnim kombinacijama. Tako je bilo i proteklog vikenda, kada su se pojavili na košarkaškoj utakmici u Clevelandu.

Ovoga puta, Megan je pala u drugi plan zbog svog dečka i nesvakidašnjeg izgleda. Machine Gun Kelly je ujedno i nastupio pred publikom, a na sebi je imao džemper sa svjetlucavim detaljima, hlače s jednakim uzorkom, a po sebi je imao nakita više nego većina djevojaka u dvorani.

Njegova zaručnica mamila je poglede u minijaturnom topiću koji joj je jedva obuzdao grudi. Preko njega je imala raskopčani sako zanimljiva uzorka, a skupa sa zaručnikom se ponosno smješkala fotografima.

Glumica i reper već se mjesecima ne odvajaju jedno od drugoga, a nedavno su pale i zaruke.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti