Pjevač Sam Hunt varao trudnu suprugu, ona predala papire za razvod dva mjeseca prije poroda

Piše: Redakcija

Američki pjevač Sam Hunt varao je suprugu, medicinsku sestru Hannah, i to sve dok ona čeka njihovo prvo dijete. Hannah je predala papire za razvod.

U zahtjevu za razvod navela je da nju i supruga dijele nepomirljive razlike i da je razlog svemu neprikladno bračno ponašanje i prevara. Fowler je u svom zahtjevu navela i da je trudna te da joj je termin za porod u maju. Dijete koje će se roditi inače je prvo dijete donedavnog para.

Hunt nije odgovorio na zahtjev donedavne supruge, niti se o ičemu oglasio javno. No, čini se da braku pomoći nema. Hannah je već predala i zahtjev za skrbništvom nad djetetom koje će uskoro roditi, a od Hunta traži alimentaciju za sebe i dijete.

Sam Hunt i Hannah Lee Fowler vjenčali su se u aprilu 2017. u Georgiji, svega par mjeseci nakon što su se zaručili. Hannah je supruga povremeno pratila na javna događanja, a prošle godine govorila je i o tome da uskoro žele imati djecu. Želja o trudnoći ubrzo im se ispunila, no, nažalost, neće zajedno uživati u čarima roditeljstva. Osim s nevjerom, Sam je imao problema i s alkoholom, no navodno ih se nedavno rješio.

Izvor: RTL.hr

(S.H.P)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti