Slavni očevi koji pobjeđuju u ulozi tate

Piše: I.J.

Biti idol milionima ljudi i tata koji će zaštititi od svega zadatak je svakog slavnog muškarca, a mnogi od njih su pronašli savršenu ravnotežu između privatnog i poslovnog. Uprkos zauzetosti ovi očevi provode dovoljno vremena sa svojim mališanima i razmazuju ih ljubavlju.

Dwayne Johnson

Ovaj umirovljeni profesionalni hrvač i glumac drag je svojim kćerkama, Simone, Jasmine Lia i Tiana , i često ga se viđa kako provodi vrijeme s njima. Njegova najstarija kćerka krenula je tatinim stopama ulaskom u svijet  WWE -a, a on joj je velika podrška.

 

Jason Momoa

Srcelomac Aquamana je tata Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa, Lola Iolani Momoa i očuh Zoë Kravitz. Uprkos tome što je zauzet, Momoa kaže da je tjelesni trener za svoju djecu i vodi ih na brojne avanture, a kako uvijek ističe stalno se trudi biti  bolji otac.

 

John Legend

Američki pjevač i filantrop  tata je kćeri Lune i sina Milesa. Ne samo da stalno dijeli fotografije na kojima ima slatke spojeve sa svojom djecom, već mu ne smeta ni da ih vodi na  posao .

 

Ricky Martin

Kralj latino popa, Ricky Martin , ima 4 djece: kćerku i 3 sina sa suprugom Jwanom Yosefom. Otkrio  je da mu je jednom prilikom, kada ga je sin pitao dolazi li iz stomaka, rekao da mu je u srcu i da je još tu. Djeca su mu omiljeni kritičari, a njemu je očinstvo ispred svega.

 

Will Smith

Slijedeći Smithov put, njegova djeca , Trey, Jaden i Willow već su stekli priličan broj obožavatelja. Ali to ne znači da imaju poseban tretman. Glumac vjeruje da dobivanje dobrih ocjena nije sve i u potpunosti podržava karijeru svoje djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti