Jelena Karleuša u veganskom kožnom odijelu usijala društvene mreže

Piše: I.J.

Jedna od najpopularnijih pjevačica u Regionu Jelena Karleuša opet zadala domaći zadatak.

Naime, atraktivna pjevačica je objavila je slike u crnom kožnom odijelu – pantalonama i jedva zakopčanom sakou ispod kojeg nije imala ništa, pa je privukla svu pažnju.

Poznato je da je Jelena ljubiteljica životinja pa je tako i ovo odijelo kreirano od veganske kože te ni PETA nije ostala ravnodušna na sofisticirani outfit.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

-Ovo vegansko odijelo je sve! Hvala ti što biraš odbijanje prave kože i čuvaš životinje sa stilom – komentirali su sa zvaničnog profila.

Opisala je da je u ovom izdanju krenula na sud, a od aksesoara imala je crni šešir, crnu torbicu i neizostavne crne sunčane naočale.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Dok se nekima više dopada Jelena sa što manje odjeće na sebi, drugima se dopada baš ovakva – u širokim odjevnim komadima, koji joj savršeno pristaju i koje savršeno iznese kao i sve ostalo.

-Djeco, budite dobri, mama ide na sud, napisala je Jelena u opisu fotke na Instagramu koja je vrlo brzo prikupila nekoliko hiljada lajkova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti