Isplivale prve zajedničke fotografije Jelene i Duška

Piše: S.P.

Početak njihove ljubavne priče ispričan mnogo puta do sada. Činjenica da je Duško ispunio dječačke snove kada je prvi put poljubio Karleušu dovoljno govori sama za sebe, no njihove prve zajedničke fotografije nešto su što domaća javnost nije imala prilike da vidi, do sada.

 

– Prava je lavica, ali u mom zagrljaju maca koja prede – govorio je tada Tošić za Gloriju. Iz svake njegove riječi moglo se naslutiti da je bivši fudbaler lud za atraktivnom pjevačicom, čemu svjedoče i detalji za njihovog prvog susreta.

– Kad je došao prvo me je poljubio u ruku. Ima divne manire i pravi je kavaljer. Odmah sam mu u očima vidjela koliko je zaljubljen u mene, i to me je oduševilo. Mislim da bi rijetko koja žena odoljela komplimentima i izljevima nježnosti koje je on u stanju da pruži – svojevremeno je otkrila Jelena, za gloria.rs.

Zoran Buđić/gloria.rs

Ključna situacija u njihovom odnosu dogodila se kada je Duško Jelenu oslovio sa princezo, pjevačica je tada potpuno ‘odlijepila’ za njim.

– Toliko je pažljiv prema meni da se zaista osjećam kao princeza. Naša veza podsjeća na bajku. Mi smo sušte suprotnosti koje se savršeno nadopunjuju: ja živa vatra, on blag i spokojan. Često sam nervozna, histerična, a on me smiruje. Pored njega sam postala druga žena. Shvatila sam da je ljubav između pjevačice i fudbalera dobitna kombinacija. Prija mi što je pored mene vrhunski sportista i uspješan muškarac koji može da podnese moju popularnost. Većina muškaraca sa kojima sam se zabavljala nije imala razumijevanja za moj život – objasnila je tada JK.

Zoran Buđić/gloria.rs

Šta se u međuvremenu dogodilo da se njihova ljubav slomila i dovela do kraha braka, još uvijek niko ne zna.

 

Pročitajte još