Ništa od razvoda? Jason Momoa i Lisa Bonet su ponovno zajedno

Piše: Redakcija

Holivudski par Lisa Bonet i Jason Momoa prije nešto manje od dva mjeseca šokirao je javnost kada su na društvenim mrežama objavili kako se rastaju nakon 16 zajedničkih godina.

-Svi smo osjetili stisak i promjene u ovo transformacijsko vrijeme. Revolucija se odvija i naša porodica nije iznimka. Osjećamo se kao da rastemo kroz seizmičke pomake koji se događaju. I zato dijelimo porodičnu vijest o rayvodu”, napisali su tada u objavi pa nastavili:

-Ljubav između nas se nastavlja i razvija na način na koji želimo da bude znana i proživljena. Oslobađamo jedno drugoga da budemo ono što učimo postati. Naša odanost prema svetom životu i djeci je nepokolebljiva. Učimo djecu što je sve moguće. Živimo molitvu. Neka ljubav prevlada”, rekli su početkom godine.

No, sada je spomenuta objava nestala s društvenih mreža, a izvor blizak paru za američke medije otkrio je kako su bivši partneri odlučili dati još jednu šansu ljubavi te su ponovno zajedno.

-Prije otprilike dvije sedmice Jason se vratio Lisi i ponovno su zajedno. Odlučili su raditi na problemu umjesto da odustanu jer su toliko uložili jedno u drug”, rekao je izvor blizak paru.

Izvor: RTL.hr

(S.H.P)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti